‘Zonder Corona had Feyenoord de dubbel gewonnen’

Analist en Feyenoord-supporter denkt dat zijn cluppie zonder de coronacrisis beslag had kunnen leggen op de dubbel in Nederland. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Kijk, je ken nou wel lachen, maar toen die storm Clara er was, stonden Utrecht-Ajax en AZ-Feyenoord op het programma. Feyenoord en Utrecht liepen als een tierelier, Ajax was toen helemaal de weg kwijt. AZ zat ook in een mindere fase. Zo raar is het dan toch niet om te denken dat Utrecht en Feyenoord die dag gewonnen zouden hebben?”

Oefenmeester Dick Advocaat had het aardig voor elkaar in De Kuip: “Er waren wedstrijden bij dat je gewoon met een lekker gevoel zat te kijken. Dickie was aan een wereldserie bezig, Ajax had het overal moeilijk, dan had ik het nog wel willen zien op 22 maart met Feyenoord-Ajax. Had je ze al bijna ingehaald en dan ook nog de bekerfinale.”

En dus? “De dubbel zat er gewoon nog in, ik zeg niet dat het zou gebeuren, maar leg mijn maar eens uit waarom het niet zo had kunnen gaan? Feyenoord pakte sinds Advocaat er kwam de meeste punten en als ze dan ook nog lekker gaan voetballen. Werelds man.” Boskamp kijkt alvast met vertrouwen naar volgend seizoen: “Bryan Linssen lijkt me een prima mannetje erbij voor Feyenoord. Met een beetje versterking moeten ze mee kunnen doen bovenin.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!