OFFICIEEL: Feyenoord versterkt zich met Sondre Skogen

Feyenoord heeft zich versterkt met de Noorse speler Sondre Skogen. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Rosenborg en is gehaald voor het onder 21 team van de Rotterdammers. Dit weet clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad te melden.

De komst van Skogen, die bij oud Rosenborg-opleider Rini Coolen (nu trainer Jong Feyenoord) al bekend is, betekent wel slecht nieuws voor Noah Lewis: hij moet alsnog weg. “Lewis moest na afgelopen seizoen al weg bij Feyenoord maar bleef toch meetrainen. De verdediger speelde zaterdag zelfs nog mee in de competitiewedstrijd van O21 tegen FC Twente”, aldus Gouka tot slot.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!