FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nicolai Jorgensen is helemaal de weg kwijt’

Feyenoord speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht en Nicolai Jorgensen kreeg een basisplaats van trainer Dick Advocaat. Tien minuten voor tijd werd de aanvaller gewisseld en dat zinde hem allerminst. Clubicoon Willem van Hanegem haalt nu naar hem uit.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft De Kromme: “Nicolai Jörgensen gooide gisteren met een stoel in de lege Kuip. En hij wilde liever geen hand geven aan zijn trainer. En hij vond dat hij had moeten blijven staan, althans dat zou hij hebben gezegd volgens de mensen op televisie. Of ik snap het niet meer, of Jörgensen is de weg kwijt. Eigenlijk had hij gisteren bij het verlaten van het veld moeten zeggen: trainer, bedankt dat jullie het elke keer maar weer met mij proberen. Ik laat sinds 2017 eigenlijk nooit meer echt iets zien, ik sta er soms wel, maar raak al tijden nauwelijks een bal. En oh ja, de supporters staan voor mijn appartement met fakkels en spandoeken. Dat is mooi van die mensen, maar het is eigenlijk iets om me kapot voor te schamen, want ze doen het omdat ik het niet laat zien.”

Van Hanegem gaat verder: “Maar nee, Jörgensen vond zijn wissel onterecht. Nou was er één ding dat die gedachtegang nog een beetje rechtvaardigde. Er waren er nog een paar net zo dramatisch als Jörgensen. Ik heb Steven Berghuis helemaal niet gezien. Mark Diemers lag de hele wedstrijd op de grond en scheidsrechters weten dat inmiddels allemaal wel. Op Varkenoord lopen ze trots met de borst vooruit dat ze Lutsharel Geertruida hebben opgeleid, maar hij haalt soms alleen een krappe voldoende als hij linksback staat. En waarom ze die Schot George Johnston hebben gehaald, is helemaal een raadsel. Als je dergelijke spelers niet kunt opleiden, dan is er iets mis.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *