FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Ajax willen Arne Slot als trainer hebben’

Dick Advocaat lijkt aan het einde van het seizoen te gaan vertrekken bij Feyenoord en daardoor moeten ze nu al opzoek gaan naar een vervanger. En ze denken aan AZ-trainer Arne Slot weet de Telegraaf te melden. Hij staat er ook goed op bij Ajax.

De krant onthult: “Bij de concurrentie (AZ) is Arne Slot een van de meest aansprekende namen. Een trainer die met zijn ploeg fris en aanvallend voetbal speelt en die ook internationaal actief is met zijn ploeg. Slot staat echter ook hoog op het verlanglijstje van Ajax op het moment dat Erik ten Hag zou vertrekken. Ajax is een voor de hand liggende optie als volgende halte voor de 42-jarige coach.”

Niet geschoten is echter altijd mis: “Martin van Geel ging als technisch directeur altijd als eerste voor het hoogst haalbare. Zo polste hij in het verleden ook Louis van Gaal. Als technisch directeur Frank Arnesen een van de meest talentvolle coaches wil, zou hij in elk geval een poging kunnen doen bij de club waar Feyenoord eerder al probeerde algemeen directeur Robert Eenhoorn weg te halen. Al is dat toen ook niet gelukt…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *