‘Groot Dirk Kuyt-drama in de maak’

Dick Advocaat lijkt aan het einde van het seizoen weg te gaan als trainer van Feyenoord en Dirk Kuyt wordt al een tijdje genoemd als zijn opvolger. Toch is de kans niet groot dat dit zal gaan gebeuren.

Technisch directeur Frank Arnesen wilde de oud-international van Oranje dit seizoen als trainer van de Onder-21, maar hier bedankte Kuyt voor. Valentijn Driessen zegt in een video-item van De Telegraaf: “Daar was Feyenoord zwaar teleurgesteld over.” De journalist concludeert: “Normaal gesproken zou Dirk Kuyt dat worden, dat was de afspraak. Maar ik neem aan dat hij na één jaar ervaring bij de Onder-19 dadelijk niet Feyenoord kan runnen.”

Driessen gaat verder met zijn verhaal: “Die belofte is gedaan door de vorige technisch directeur, Martin van Geel. Die heeft Kuyt in feite binnengehouden met deze belofte, maar ik kan me niet voorstellen dat hij de nieuwe trainer wordt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!