FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft plan klaarliggen voor treffen met Zagreb’

Feyenoord speelt donderdag in de Europa League tegen Dinamo Zagreb. Het is nog maar de vraag of ze kunnen beschikken over Malacia en Toornstra. Trainer Dick Advocaat heeft een plan klaarliggen voor deze clash.

“In aanloop naar het Europa League duel met Dinamo Zagreb trainde het duo weer voluit mee. Toch is het niet zeker dat zij ook beiden in de basis zullen starten.

Toornstra kreeg afgelopen weekend rust tegen FC Utrecht en lijkt het duel met de Kroaten wel te gaan halen. Malacia speelde op 8 november zijn laatste wedstrijd en is herstellende van een heupblessure. De vraag is of het verstandig is om hem 90 minuten te laten spelen tegen Dinamo Zagreb”, zo klinkt het.

“De verwachting is dat Advocaat kiest voor Steven Berghuis en Bryan Linssen in de aanval en dat hij speelt met een versterkt middenveld, bestaande uit Mark Diemers, Orkun Kökcü, Jens Toornstra en João Teixeira”, aldus Rijnmond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *