‘Feyenoord moet Dirk Kuyt naar een andere Nederlandse club sturen’

Dick Advocaat zal na dit seizoen stoppen als trainer bij Feyenoord. Als opvolger zoemt de naam van Dirk Kuyt rond maar als het aan Rob Baan zou liggen dan zou dit niet doorgaan.

“Frank Arnesen moet hem eerst maar voor 1,5 tot 2 jaar naar FC Utrecht sturen, om hem daar meters te laten maken als trainer”, stelt de voormalig technisch directeur in gesprek met Rijnmond. Kuyt heeft natuurlijk een verleden bij FC Utrecht, dat op zoek is naar een opvolger van de naar RC Genk vertrokken John van den Brom.

Over het naderende afscheid van Advocaat zegt Baan: “Eigenlijk vind ik het niet echt een goed moment om dit bekend te maken, maar hij werd er zo vaak naar gevraagd, dat hij die duidelijkheid nu maar gegeven heeft. Gezien de successen die hij nu behaalt had ik hem geadviseerde nog even te wachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *