FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-aanvaller gaat voor transfervrije status’

Lucas Pratto maakte deze winter op huurbasis de overstap naar Feyenoord maar een succes werd het allerminst. Hij heeft nu besloten om zelf maatregelen te gaan treffen.

De Rotterdammers huren de spits sinds begin januari van River Plate, maar in De Kuip heeft hij na de eerste wedstrijden nog amper minuten gemaakt. Een langer verblijf bij de Rotterdammers is daarom uitgesloten. Formeel moet de spits weer terug naar de club uit Buenos Aires.

Pratto heeft daar echter helemaal geen trek in. De spits weet dat hij bij River Plate ook weer in een reserverol zal worden gebruikt en dus heeft hij een transfervrije status opgeëist. Pratto kan op die manier vrij op zoek naar een andere club en River hoeft zijn laatste contractjaar niet te betalen, zo weet TyC Sports.

Pratto is de voorbije maanden aan tal van clubs gelinkt. Het gaat vooral om clubs uit Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *