FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis legt de lat behoorlijk hoog’

Volgens velen is Steven Berghuis te streng voor zichzelf en anderen maar zijn vader Frank is het daar niet mee eens.

Al erkent Frank wel: “We weten allemaal dat hij de lat behoorlijk hoog legt voor zichzelf en dat hij dat ook verwacht van mensen rondom hem. Hij vindt wel dat hij moet leveren. Hij speelt voor Feyenoord, een grote club, hij is buitenspeler en dus moet hij leveren. Assists en doelpunten.”

Vader Berghuis vervolgt: “Hij voelt veel verantwoordelijkheid, maar hij kan ook heel erg genieten van het voetbal. Hij wil leveren en z’n vak heel professioneel beleven. Die verplichting voelt hij ook richting de club en supporters.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *