FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax en Feyenoord tonen interesse in KKD-revelatie’

Zowel Ajax als Feyenoord hebben interesse getoond in GA Eagles–doelman Jay Gorter. Maar Vitesse lijkt het meest concreet voor hem te zijn. Dit weet de Gelderlander te melden.

in Gorter een opvolger voor de naar Ajax vertrokken Remko Pasveer, die op het laatste moment besloot om een contractaanbieding naast zich neer te leggen toen de Amsterdammers zich meldden. Vitesse en Go Ahead Eagles zijn de gesprekken over Gorter naar verluidt al ingegaan. De vermoedelijke vraagprijs ligt op 750.000 euro.

Naast Vitesse zijn ook Ajax en Feyenoord geïnteresseerd in Gorter, die bij Go Ahead nog vastligt tot de zomer van 2024. De belangstelling van beide topclubs uit de Eredivisie lijkt nu (nog) niet concreet, maar kan dat wel worden. Bij Ajax komt er een plekje vrij omdat Kjell Scherpen op de nominatie staat om verhuurd te worden en Feyenoord zoekt een vervanger voor Nick Marsman. Hij gaat naar Inter Miami FC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.