FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Managemant Orkun Kokcu in gesprek met Lazio Roma’

Orkun Kokcu mag zich in de belangstelling heugen van het Italiaanse Lazio Roma. Sterker nog, zijn management zou al naar Rome zijn gevlogen om gesprekken te hebben over een zomerse transfer. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Kökcü is de voorbije jaren al meermaals gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Zo werden club als Arsenal, Tottenham Hotspur, AS Roma en Sevilla genoemd als nieuwe club voor de international van Turkije. Vorig jaar zomer tekende hij nog bij in Rotterdam, maar onlangs liet hij al een grote opening voor een volgende stap.

Lazio moet dus de nieuwe club van Kökcü worden, mocht het lukken om hier een deal van te maken. Zijn verbintenis loopt medio 2025 af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *