FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis is helemaal klaar met Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat Steven Berghuis deze zomer Feyenoord zal gaan verlaten. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Rotterdammers en lijkt deze niet gaan verlengen. Ook de rode kaart die hij dit weekend kreeg tegen Vitesse heeft hier niet bij geholpen.

Sinclair Bischop denkt dat een transfer misschien wel onvermijdelijk is. “Hij irriteert zich ook aan de kwaliteiten om hem heen en het voetbal dat Feyenoord speelt. Als er niet veel spelers bijkomen, dan is het misschien beter om afscheid van elkaar te nemen”, stelt de clubwatcher in FC Rijnmond.

Joop Hiele vraagt zich af of Berghuis wel een mooie club kan vinden na zijn acties in combinatie met zijn geringe restwaarde. “In Nederland zal geen enkele club hem willen halen, nog los van of hij dat zelf wil. Er moet een club zijn die voor Feyenoord en hemzelf financieel aantrekkelijk is.”

Hiele heeft de indruk dat Feyenoord na de zoveelste actie wel is uitgekeken op Berghuis. “Hij zal er al vaker op zijn aangesproken. Maar als het blijft terugkomen, dan ben je als stafleden ook wel een keer klaar. Het heeft geen zin om hem er nog op aan te spreken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *