FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat blijft Feyenoord trouw tot het einde van het seizoen’

Trainer Dick Advocaat is voornemen op het seizoen af te maken bij Feyenoord. Hij is maandag op de club geweest en heeft diverse gesprekken gevoerd over zijn toekomst, meldt RTV Rijnmond.

Advocaat legde na de blamerende 3-2 nederlaag bij ADO Den Haag zijn lot in handen van de spelersgroep, maar er is besloten om de samenwerking te continueren.
‘Advocaat hakt na gesprek knoop door en blijft tot einde seizoen’ ‘Advocaat hakt na gesprek knoop door en blijft tot einde seizoen’

Advocaat sprak zondagavond al met technisch directeur Frank Arnesen en zijn technische staf. Onderwerp van gesprek was de toekomst van Advocaat, die twijfelde of hij nog wel de juiste man was om Feyenoord naar Europees voetbal te loodsen. Advocaat heeft de spelersgroep nog niet gezien: zij genoten van een vrije dag na de nederlaag van zondagmiddag.

Dinsdag gaat Advocaat in gesprek met de spelers. Naar verwachting wordt er kort voor het einde van het seizoen niet meer gepleit voor een eerder vertrek van de ervaren oefenmeester. De competitie nadert namelijk zijn climax: de laatste drie competitieduels worden binnen anderhalve week afgewerkt, daarna staan de play-offs voor de deur. Met de huidige klassering zou Feyenoord het eerst opnemen tegen Heracles Almelo en daarna de winnaar van het duel tussen FC Utrecht en FC Groningen treffen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.