FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord probeert contracten tevergeefs te verlengen

Feyenoord probeert de contracten van een aantal spelers te verlengen maar het schiet niet echt op. Volgens Voetbal International gaat het om Marcos Senesi en Lutsharel Geertruida.

Na de afgang tegen ADO Den Haag (3-2) weet Advocaat het zwakke spel van Feyenoord voor een deel aan het feit dat spelers ‘bezig zijn met contracten, toekomst of geld’. Daarmee blijkt de ervaren trainer onder meer te doelen op Geertruida en Senesi.

Geertruida is volgens Voetbal International ‘al een tijd’ met de clubleiding in gesprek over contractverlenging, maar een akkoord is ver weg: het verschil tussen vraag en aanbod is te groot. Daarnaast wil Feyenoord het contract van Marcos Senesi openbreken en verlengen, ‘maar de Argentijn stelt ook voorwaarden waaraan de club onmogelijk kan en wíl voldoen’, klinkt het. Een zomers vertrek van Senesi, die nog twee jaar vastligt, zou waarschijnlijk zijn. Geertruida is over veertien maanden transfervrij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.