FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum keert terug in de Eredivisie’

Georginio Wijnaldum vertrekt deze zomer bij Liverpool. Maar zijn nieuwe werkgever is nog niet bekend. Henk ten Cate sluit in ieder geval een terugkeer naar Nederland niet uit.

“Dat meen ik echt”, oordeelde de oud-voetbaltrainer zondagavond in het Ziggo Sport-programma Rondo. “Dat zou zomaar kunnen, want zo’n type jongen is het. Hij volgt zijn gevoel. Feyenoord? Dat zou kunnen, of PSV.”

Marco van Basten vindt het ‘apart’ dat een ‘grote speler’ als Wijnaldum nog geen duidelijkheid heeft. “Hij gaat een EK spelen en het is gek dat dat nog niet bekend is. Het leidt misschien ook af, want als hij tijdens het EK met clubs aan de gang is, dan ben je er niet helemaal bij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *