FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeremiah St. Juste in de belangstelling van Leverkusen en Dortmund’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Jeremiah St. Juste lijkt deze zomer een mooie transfer te gaan maken. De 24-jarige Nederlandse verdediger weet zich volgens onder meer Sport1 en Kicker in de belangstelling van Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht zou zijn interesse reeds kenbaar hebben gemaakt. Bayer Leverkusen hoopt de voormalig speler van Feyenoord eveneens in te lijven.

Mainz zal St. Juste niet zonder slag of stoot laten gaan. Naar verluidt verlengt de Duitse club een bedrag van 15 à 20 miljoen euro voor de verdediger, die nog tot de zomer van 2023 vastligt in de Opel Arena. Mainz nam St. Juste twee jaar geleden voor negen miljoen euro over van Feyenoord en denkt nu een behoorlijke winst op hem te kunnen maken.

St. Juste heeft zich de laatste twee jaar uitstekend ontwikkeld in Mainz. De verdediger is een onbetwiste basisspeler bij de club die het voorbije seizoen op de twaalfde plaats eindigde in de Bundesliga. In twee seizoenen kwam hij tot 57 wedstrijden in de Duitse competitie. Het afgelopen voetbaljaar miste hij slechts twee duels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.