FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Barcelona denkt aan Feyenoorder Marcos Senesi’

De kans is groot dat Marcos Senesi deze zomer Feyenoord zal gaan verlaten en FC Barcelona zou zomaar zijn nieuwe werkgever kunnen worden. Dit weet het medium Tuttomercatoweb te melden.

El Mundo Deportivo onthulde dat nieuws eerder dit seizoen al en het Italiaanse medium heeft vernomen dat zijn naam inmiddels is gestegen op het wensenlijstje. Scouts zouden hem een positief oordeel hebben meegegeven.

FC Barcelona zoekt naast Eric García (Manchester City) nog een extra verdediger. Matthijs de Ligt van Juventus staat hoog op het wensenlijstje, maar hij dreigt onhaalbaar te blijven als gevolg van de financiële problemen in Camp Nou. Ook is het maar de vraag of Lisandro Martínez deze zomer al toestemming krijgt om Ajax te verlaten.

Een speler als Senesi zou daarom uitermate interessant zijn. Met circa twintig miljoen euro is hij betaalbaar, Feyenoord wil meewerken, de Argentijn zal geen astronomische eisen stellen en bovendien is de scouting enthousiast. De komende tijd zal blijken of dit ook daadwerkelijk resulteert in een officieel bod.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *