FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robert Bozenik is een prima spits voor Cambuur’

Nu Robert Muhren is vertrokken naar FC Volendam moet SC Cambuur opzoek naar een nieuwe goalgetter. En oud-spits Harry van der Laan heeft wel een tip voor de promovendus. Hij zou het namelijk wel zien zitten als Robert Bozenik de overstap zou maken.

“De spits is toch de sleutelpositie die het verschil gaat maken of je er straks in blijft of niet”, vertelt de oud-speler van Feyenoord en Cambuur aan Omrop Fryslân. Hij voorziet een moeilijk jaar voor de ploeg van coach Henk de Jong in de Eredivisie. “Ik schat in dat ze straks bij de onderste zes gaan voetballen. Ze zullen toch iets anders moeten gaan spelen, want als je denkt dat je Vitesse negentig minuten lang met de rug tegen de muur zet, dat kan je vergeten. Daarom denk ik dat Cambuur enorm gebaat is bij snelheid en diepgang.”

“Ik zou kijken naar spelers die bij de grote clubs net buiten de boot vallen”, vervolgt Van der Laan, die doelt op een huurperiode. “En dan denk ik aan Bozeník van Feyenoord. Die is er op dit moment nog niet klaar voor, maar kan zich bij Cambuur prima ontwikkelen. Hij heeft loopvermogen en staat vaak op de goede plek. Voor Cambuur is hij een uitstekende spits.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *