FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Twente troeft Feyenoord af in strijd om Manfred Ugalde’

FC Twente lijkt zich te gaan versterken met de Costa Ricaanse-spits Manfred Ugalde. Dit weten de media uit dat land te melden. Ook Feyenoord en VVV waren voor hem in de markt.

Tubantia schrijft dat de overgang nog niet helemaal is afgerond, maar dat een akkoord wel aanstaande is. Daarmee lijkt Twente de strijd te winnen om Ugalde, die een jaar geleden door Manchester City werd overgenomen van Deportivo Saprissa. De Engelse grootmacht stalde Ugalde vervolgens direct bij satellietclub Lommel SK, waar hij het afgelopen jaar veel indruk maakte.

Op het tweede niveau van België was Ugalde het voorbije seizoen goed voor elf doelpunten en drie assists in 22 wedstrijden. Slechts vier spelers waren vaker trefzeker dan de spits die volgend seizoen waarschijnlijk in de Grolsch Veste is te bewonderen. Lommel kan niet alleen in de punt van de aanval, maar ook op de nummer tien-positie uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.