FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Europees avontuur van Feyenoord begint in Kosovo of Montenegro

In de tweede voorronde van de Conference League speelt Feyenoord tegen FK Decic of FC Drita. Dit heeft de loting gisteren uitgewezen in het Franse Nyon.

Feyenoord legde beslag op het ticket voor de voorrondes van de nieuwe Conference League door in het afgelopen Eredivisie-seizoen de play-offs om Europees voetbal te winnen. In de halve finale werd Sparta Rotterdam verslagen en in de finale FC Utrecht. In het reguliere seizoen was Feyenoord op de vijfde plaats geëindigd.

Omdat Feyenoord in de tweede voorronde van de Conference League een geplaatste status heeft, was het voorafgaand aan de loting al duidelijk dat grote clubs als FC Basel, FC Kopenhagen en KAA Gent zouden worden ontlopen. Pogon Szczecin, FK Decic, FC Drita, Racing FC Union Luxemburg, Breidablik, La Fiorita, Birkirka, Sfintul Gheorge en FK Partizani waren de mogelijke tegenstanders.

Feyenoord werd woensdag gekoppeld aan de winnaar van de ontmoeting tussen FK Decic (de nummer drie van Montenegro) en FC Drita (de nummer twee van Kosovo). Die clubs nemen het op 8 en 15 juli tegen elkaar op. Feyenoord speelt de eerste wedstrijd van het tweeluik op donderdag 22 juli. Een week later, op donderdag 29 juli, volgt de return in De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *