FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Zaakwaarnemer Geertruida: ‘Hij heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De zaakwaarnemer van Lutsharel Geertruida genaamd Leegreg Fer heeft tegenover het Algemeen Dagblad gereageerd op de berichtgeving over de speler. Hij spreekt tegen dat er buitensporige bedragen zijn gevraagd en de onderhandelingen daarom zijn gestopt.

“Dat is absoluut niet aan de orde”, aldus de zaakwaarnemer. “Dat de onderhandelingen vier maanden geleden zijn gestart, klopt. Maar er is in die periode ook maandenlang niet gesproken. Lutsharel heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven, laat dat duidelijk zijn.”

Volgens de zaakwaarnemer hoort er wel een salaris bij die recht doet aan de categorie waar Geertruida toe behoort. “De club en de speler liggen uit elkaar, maar er zit geen schokkend gat tussen vraag en aanbod”, zo geeft hij aan.

Fer vindt het dan onterecht dat er een beeld wordt geschetst dat er onredelijk hoge eisen worden gesteld om ergens anders aan de slag te kunnen gaan. “Hij wil helemaal niet dwarsliggen om vervolgens transfervrij te vertrekken. Integendeel”, zegt hij daarover. “Zoals vaak biedt de club iets en vraagt de speler iets. Helaas heeft dat nog niet geleid tot een akkoord. Daar zijn twee partijen voor nodig. Het kan niet zo zijn dat er een akkoord is en slechts één partij daar dolblij mee is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.