FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord deelt maar liefst vijftien stadionverboden uit

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord heeft aan vijftien persoon stadionverboden uitgedeeld. De tegenstanders van de nieuwe stadionplannen zochten algemeen directeur Mark Koevermans en andere voorgangers thuis op.

Volgens RTV Rijnmond werd er onder meer op ramen en deuren gebonkt door de betrokkenen. “Gebleken is dat ze de mensen hebben bedreigd en geïntimideerd”, wordt een woordvoerder van de Rotterdammers geciteerd door het regionale medium. Mogelijk worden de stadionverboden uitgebreid naar een landelijk niveau: de KNVB zal beslissen of de betrokken fans ook welkom zijn in andere voetbalstadions.

Het stadiondossier is al jarenlang een heet hangijzer in Rotterdam-Zuid: Feyenoord hoopt in 2025 een nieuw te bouwen stadion te betrekken, maar een deel van de achterban is fel tegen de Feyenoord City-plannen. De gemeenteraad is ook verdeeld: pas als Feyenoord voor het einde van het jaar de bouwkosten en financiering rond moeten zijn en de business case op orde heeft, wil men meewerken aan de plannen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.