FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Strenge Arne Slot spreekt hartig woordje met verdediger

Arne Slot was vandaag van plan om een hartig woordje te spreken met Quillindschy Hartman over zijn harde overtreding in het bekerduel tegen NEC. Maar de vleugelback was niet aanwezig op het trainingsveld.

“Ik wilde het vrijdagochtend al doen, maar toen stond hij niet op het veld”, zegt Slot over het aanspreken van de druistige linksback, op de persconferentie richting sc Heerenveen-uit. “Donderdag heb ik hem niet gezien ondanks dat we er allebei waren, maar ik had wel willen benoemen dat het niet handig is om in de zevende minuut al zo’n tackle te maken.”

Vlak na afloop van het duel met NEC schrok Slot al van de beelden van de tackle. “Zo fanatiek waren we niet aan het spelen. Misschien dat hij dacht: er moet even wat gebeuren. Ik moet eerlijk zeggen dat Rogier Meijer een beter beeld hadden dan wij. Hij had ‘m bekeken en zei: pfoe. Daar komen jullie goed weg.” En als Slot zelf de herhaling bekijkt: “Ja, dat is wel een pittige overtreding. Hartman is een speler die wel altijd agressief verdedigt. Dit is wel iets te agressief. Dan komt-ie goed weg, dat is duidelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *