FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Heb ik nu al 812 keer uitgelegd’

Feyenoord-trainer Arne Slot is zeer in zijn nopjes over het feit dat er drie Feyenoorders bij de voorselectie zitten van het Nederlands elftal. Het gaat om Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida. Vooral die eerste twee namen zijn nogal opvallend te noemen aangezien ze pas net op het hoogste niveau voetballen.

“Volgens mij heb ik het al 812 keer uitgelegd, dat we bij Feyenoord groot fan zijn van Hartman”, vertelt Slot op zijn persconferentie voor het duel met FC Groningen. “Zijn fitheid was voor ons alleen een probleem. Wij zagen heel veel in hem, alleen hebben we door zijn blessures ook zekerheid ingekocht met twee nieuwe linksbacks. Ik heb het nu al zo vaak uitgelegd, maar wij zijn enorm fan van hem hier.”

Slot kreeg wel goed nieuws uit de ziekenboeg. Sebastian Szymanski is fit genoeg om aan te sluiten voor de wedstrijd van zaterdag. “Hij heeft meegetraind en zit bij de selectie morgen. Szymanski kan alleen invallen en zal niet starten voor ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *