FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Patrik Walemark nog weken niet inzetbaar

Feyenoord moet het voorlopig nog doen zonder de Zweedse aanvaller Patrik Walemark. Hij is zeker een paar weken niet inzetbaar voor de Rotterdammers vanwege een bovenbeenblessure. Hij kwam voor het laatste in actie tijdens de topper tegen PSV begin februari, toen hij kort inviel. Vervolgens liep de Scandinaviër de kwetsuur op en kwam hij niet meer in actie.

Na het gewonnen bekerduel met sc Heerenveen woensdagavond gaf trainer Arne Slot een update over de situatie van Walemark. “Ja, dat is een spierblessure hé, dus daar ben je vaak wel even zoet mee. Hij traint ook niet buiten, dus hem verwacht ik voorlopig überhaupt niet bij ons op het trainingsveld.” De oefenmeester voegde daar aan toe dat de aanvaller ook een tijdje behoorlijk ziek is geweest.

Walemark arriveerde een ruim jaar geleden in De Kuip. De hoge verwachtingen heeft hij nog niet kunnen inlossen. Dit seizoen stond de Zweed van de 21 officiële wedstrijden er slechts vijf in de basis. Daarin scoorde hij twee keer en gaf drie assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *