FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Verreweg mijn slechtste wedstrijd voor Feyenoord’

Feyenoord wist gisteren op de valreep met 2-1 te winnen van FC Volendam. Na de wedstrijd was Mats Wieffer niet tevreden over zijn eigen prestatie. Hij noemde het dan ook verreweg zijn slechtste wedstrijd ooit voor de Rotterdammers.

Tegenover ESPN zegt hij er het volgende over. “In de tweede helft was hij bijna schuldig aan de gelijkmaker van Henk Veerman, die alleen opdook voor doelman Timon Wellenreuther en maar net miste. Wieffer: “Ik was helemaal niet goed en ik maak ook nog die fout. Gelukkig ging-ie er niet in.”

Over de vechtlust van zijn ploeg is Wieffer wel zeer te spreken. “We halen bijna altijd een resultaat, of we nou goed spelen of niet. Dat is zeker een kwaliteit. We staan nog eerste. Er komen twee heel mooie wedstrijden aan, duels, waarin het er echt om gaat. Ik heb er zin in”, wijst hij naar de krakers tegen Shakhtar Donetsk (Europa League) en Ajax (Eredivisie).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *