FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kritiek op Feyenoord-kampioen: ‘Tegenwoordig een voetbalnomade’

Tonny Vilhena heeft weer een nieuwe club te pakken. De middenvelder gaat spelen voor het Griekse Panathinaikos. Ze nemen hem over van het Spaanse Espanyol.

Een aantal jaren terug was de verwachting nog dat zijn loopbaan heel anders zou verlopen, weet VI-watcher Tom Knipping te melden. “Hij werd in 2017 kampioen met Feyenoord, hij kwam in die periode ook tot vijftien interlands en Vilhena werd in verband gebracht met diverse topclubs. Nu hij echter 28 jaar is, blijkt hij niet alledaagse rijtje Krasnodar, Espanyol en Salernitana op zijn cv te hebben verzameld.”

“Daar voegt hij nu ook nog Panathinaikos aan toe. Uit de Griekse competitie – niet bepaald het oord waar spelers met een stijgende marktwaarde op af koersen. Vilhena is tegenwoordig een voetbalnomade”, aldus Knipping.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *