FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord kan streep zetten door definitieve deal

De Braziliaanse middenvelder Joao Paulo Bitello heet Gremio definitief ingeruild voor een Russische avontuur bij Dinamo Moskou. Dit heeft die club laten weten via haar digitale kanalen.

Feyenoord kan een deal daarmee definitief vergeten. Gremio zou bereid zijn geweest om Bitello voor tien miljoen euro te laten gaan. Dat bedrag vond Feyenoord te gortig, waarna Dinamo Moskou gelijk heeft toegeslagen.

Feyenoord verzekerde zich al van de komst van Ondrej Lingr, maar had naar verluidt nog wel belangstelling in Bitello. De 23-jarige middenvelder is op de slotdag van de Russische transfermarkt vertrokken naar Dinamo Moskou. In Rusland zette hij een contract dat hem tot medio 2028 aan de club bindt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *