FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘We moeten niet als makke lammetjes naar De Kuip gaan’

Heerenveen gaat aanstaande zondag op bezoek bij Feyenoord. Middenvelder Luuk Brouwers blikt alvast vooruit op dit treffen.

“Feyenoord heeft een moeizaam begin gehad, maar nu lijkt het, zeker op basis van de afgelopen wedstrijden, wel weer allemaal te kloppen”, zo vertelt de 25-jarige Helmonder tegen SC Heerenveen TV. “Dat betekent niet dat wij daar met een instelling heen moeten gaan van: schade beperken.”

“Ik denk dat we elke wedstrijd willen winnen. Dat het moeilijk gaat worden, dat weet iedereen. Dat weten wij als geen ander. We moeten daar niet als makke lammetjes heengaan en accepteren dat we van het kastje naar de muur gespeeld gaan worden, zeker niet”, zo besluit Luuk Brouwers. Het duel tussen Feyenoord en SC Heerenveen begint zaterdag om 16.30 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *