FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Trieste aftocht van van voormalig Feyenoord-spits’

De loopbaan van Nicolai Jorgensen lijkt als een nachtkaars te zijn uitgegaan. De 32-jarige spits zit al achttien maanden zonder club en denkt niet dat hij er nog één zal gaan vinden. Zijn voetbalpensioen is dus aanstaande. In 2017 had hij nog een groot aandeel in het kampioenschap van Feyenoord.

Bij Klubben op Discovery+ vertelt de Deense spits over zijn toekomst in het profvoetbal. “Tenzij er deze zomer een wonder gaat gebeuren en we een mooie kans krijgen, ben ik klaar met het voetbal. Komende zomer is de laatste kans voor mij, als die dan niet komt houdt het op voor mij.” Na zijn vertrek bij Feyenoord trok Jorgensen naar het Turkse Kasimpasa en ging hij terug naar FC Kopenhagen. Sinds de zomer van 2022 zit hij echter zonder club.

Afgelopen zomer wilde Jorgensen zeker nog een stap maken, maar door verschillende factoren ging het toch mis. “Ik wachtte echt op een mooi avontuur in het buitenland voor mij en mijn familie. Ik wilde terecht komen op een mooie plek, maar zo’n bestemming is er voor mij nog niet voorbij gekomen. Ik merk nu wel dat ik op een punt ben gekomen, waarop het moeilijk gaat worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *