FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eerste keer dat hij wat tegenslagen krijgt bij Feyenoord’

Feyenoord heeft een lastig programma voor de boeg. Analist Aad de Mos is benieuwd of trainer Arne Slot zijn ploeg weer ouderwets aan het draaien krijgt. Hij vraag zich af of de oefenmeester na de recente nederlagen in het achterhoofd zijn tactiek zal gaan aanpassen of hier juist aan zal vasthouden. Dit laat hij weten in ‘Raad van Aad’.

“Nu wordt het tijd dat Arne Slot laat zien dat hij een internationale topcoach aan het worden is. Ik vind het altijd een beetje onderbelicht dat je ook een plan B moet hebben. Plan B moet nu absoluut in werking treden, ze hebben drie wedstrijden op niveau verloren. Dan kom je nu in de fase terecht dat je dat moet omkeren. Als alles loopt en alles stukjes vallen jouw kant op dan is het vrij gemakkelijk, dat is ook zijn verdienste. Het spel is af en toe erg goed om naar te kijken maar als de resultaten uitblijven moet je wat nieuws verzinnen.”

Toch weet De Mos niet of Slot wel gaat wijzigen. “Ik ben benieuwd of hij dat wil, kan of dat hij dat uit koppigheid niet doet. Als hij dat uit koppigheid niet doet en weer in een verliesmodus terecht komt dan kan het seizoen in december afgelopen zijn. Want je krijgt twee wedstrijden die van levensbelang zijn om te overwinteren in de Champions League. Dat is thuis tegen Atletico, uit tegen Celtic en in de competitie staat er een hele belangrijke wedstrijd te wachten tegen PSV en een bekerduel tegen FC Utrecht. Dus dat betekent dat de druk er vol op zit bij Feyenoord en Slot.”

De tijd van de waarheden komt er dus aan voor Arne Slot en zijn Feyenoord. “Nu moet blijken of hij het tij kan keren. Als hij dat kan keren dan komt hij in aanmerking waar Peter Bosz al is aanbeland. Ongeslagen in de competitie, bijna doorgaan in Europa. Dat zal Slot moeten laten zien nu de druk erop komt en dat is de eerste keer dat ie wat tegenslagen krijgt bij Feyenoord. We gaan onze rekening dan opmaken in de winterstop als Feyenoord deze wedstrijden heeft gespeeld”, besluit een kritische De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *