FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Santiago Gimenez is klaar bij Feyenoord’

Als we de Mexicaanse bondscoach Jaime Lozano mogen geloven dan is Santiago Gimenez bezig aan zijn laatste maanden als speler van Feyenoord. Hij acht hem namelijk klaar voor een stap naar sterkere competitie.

Op de Mexicaanse televisiezender Star+ zegt de bondscoach het volgende. “Santiago doet het op dit moment heel erg goed bij Feyenoord. Ze spelen echt goed voetbal. Uiteindelijk denk ik dat ‘Santi’ kan uitgroeien tot de spits van de toekomst in deze selectie. Ik denk ook dat hij klaar is voor de stap naar een betere competitie. Het zou goed voor hem zijn om een stap hogerop te maken. De Eredivisie is een goed niveau, maar ik denk dat hij bewezen heeft dat hij een hoger niveau aan kan in Europa.”

Giménez zou in de belangstelling staan van onder meer AC Milan, Real Madrid, Atlético Madrid en Chelsea. Laatstgenoemde is overigens afgehaakt, zo meldde Fabrizio Romano. ““Santi Giménez is geen prioriteit voor Chelsea, maar ze weten dat hij voor ongeveer 45 miljoen euro beschikbaar kan zijn in januari. Op dit moment is er alleen niets concreet”, zegt de Italiaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *